Case Study: Нов уеб сайт и визуална идентичност за Innovaway

Case Study: Нов уеб сайт и визуална идентичност за Innovaway

През 2023 г. Innovaway, водеща технологична компания от Италия, отпразнува своя 25-ти рожден ден. Годишнината се превърна в повод организацията да обнови своя уеб сайт с помощта на екипа на DGTalents за уеб дизайн, създаване на ново съдържание и SEO оптимизация.

Запознайте се с Innovaway

“Винаги до вас”, когато се нуждаете от технологичен партньор, който да се погрижи за дигиталната трансформация, облачните услуги и ИТ проектите на бизнеса ви. Така по най-добрия начин можем да представим Innovaway, като организация, която е пионер в иновациите на световно ниво. В компанията работят над 1000 технологични експерти в 10 локации в няколко различни държави.

Проектът: Innovaway.it

Като част от обновяването на своето онлайн присъствие, през 2023 г. екипът на Innovaway взима решение за изграждането на своя нов уеб сайт. Това се превръща в отличен повод компанията да отпразнува и своята 25-та годишнина на пазара и постиженията през всички тези години. Проектът предвижда не само редизайн на всички уеб страници, но и планирането на изцяло нова структура на сайта, която да отразява актуалната организация на екипите и работата в компанията. В допълнение, SEO показателите на уеб сайта също трябва да се подобрят чрез създаване на допълнително съдържание, за да си осигури Innovaway повече видимост пред желаната аудитория в целевите за компанията пазари. За изпълнение на проекта маркетинг отделът на Innovaway се обръща към DGTalents, като препоръчан партньор за маркетинг решения за B2B технологични компании.

Нашата работа

След проведен одит на стария уеб сайт на Innovaway, екипът ни започна работа по планиране на съдържанието и предложения за новия дизайн съвместно с вътрешни отдели в компанията. Основна задача за нас беше да използваме добри практики в UI/UX дизайна, като същевременно имаме едно наум за SEO при създаването на съдържание, за да бъде крайният резултат атрактивен и ангажиращ за различните групи потребители: клиенти, партньори, кандидати и др. В работата си екипът ни стъпи на съществуващата бранд идентичност на Innovaway и предложи модерен прочит на елементите в нея, който да отразява визията на компанията да бъде пионер във високите технологии.

Innovaway-homepage Innovaway-menu innovaway-map Innovaway-markets

Разгледайте новия уеб сайт на Innovaway тук

Благодарни сме на екипа на Innovaway за доверието в опита ни с подобни проекти и в насоките ни, благодарение на които създадохме новия модерен дом на компанията в дигитална среда.

Оценяваме високо уменията и опита на DGTalents при работата с ИТ компании, демонстрирани в работата по новия уебсайт на Innovaway, и, в частност - при изготвяне на уеб дизайна, UI, създаване на съдържание и SEO.” - споделя Titti Gallucci, Маркетинг мениджър в Innovaway, за партньорството с DGTalents и въздействието ни върху онлайн присъствието на компанията.