WHAT'S YOUR STORY? IDEA? MISSION? VISION?

НАШИТЕ ТАЛАНТИ

Ако дигиталният маркетинг не е сред твоите таланти, попаднал си на правилното място. Екипът ни ще ти помогне с цялостно решение за твоето онлайн присъствие – от планиране и изграждане на маркетинг стратегия, през утвърждаване на твоя бранд, до успешното развитие на бизнеса ти в дигитална среда. Ето и с какво можем да ти помогнем:

Цялостна стратегия за дигитална и офлайн реклама

Ефективната реклама означава, че тя достига  до желаната аудитория спрямо нейните специфики и характерни черти, независимо дали това ще стане чрез дигитална (Google, Facebook, Instagram, банери и др.) или офлайн реклама (билборд, телевизионна, радио реклама и т.н.), или правилната комбинация от двете. Ние ще ти помогнем да изградиш цялостна рекламна стратегия и да откриеш най-ефективните канали , така че твоето послание да достигне до правилните хора чрез нашата мрежа от партньори.

Цялостна стратегия за дигитална и офлайн реклама
разработка на уебсайт и онлайн магазин

Разработка на уебсайт и онлайн магазин

От концепция до цялостна реализация, ние ще ти помогнем във всяка стъпка от процеса по създаване на модерен уеб сайт или онлайн магазин за твоя бизнес. Нека заедно изградим дигиталното присъствие на твоя бранд и да превърнем посетителите на сайта в твои лоялни клиенти.

Управление на социални мрежи

Социалните мрежи са най-ефективният канал за маркетинг и комуникация с потенциални клиенти в съвременният дигитален свят. Правилната стратегия за платена реклама и органично съдържание в социалните мрежи ще те отведе най-лесно и точно до желаната аудитория. Ще ти помогнем да достигнеш до  всякакъв тип клиенти във всички популярни социални мрежи – Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, TikTok и Twitter. Заедно ще изградим твоя action plan и ще управляваме профилите ти с интересно, релевантно и интерактивно съдържание за твоите последователи.

Управление на социални мрежи
Съдържание и копирайтинг

Съдържание и копирайтинг

Точното послание продава. Доказано. Без значение дали продаваш продукт, услуга или идея, ще имаш само няколко възможности да “грабнеш” клиента. Направи го с атрактивно послание в правилния формат, което търсачките ще харесат, а потребителите ще заобичат. Ето и как да стане: от теб идеята, от нас – уникално съдържание за твоите социални медии, уеб сайт, лендинг страници, блог, продукти, брошури,  инфографики и не само.

SEO

Целиш ли се към първо място в Google? А знаеш ли как да го спечелиш?  Алгоритмите на търсачките непрестанно  се променят , което означава, че Search Engine оптимизацията никога не свършва. Ние ще ти помогнем с различни услуги, като оптимизация на ключови думи и структура, създаване на съдържание, link building, backlinks и други.

SEO оптимизация
Маркетинг за търсачки

Маркетинг за търсачки (Google Ads Advertising, SEM, PPC)

Добра новина е, че клиентите ти вече търсят услуги, като твоите в Google. Лошата новина е, че сайтове на конкуренти винаги се появяват над твоя и ти ги измъкват “под носа”. Ние обаче сме на твоята страна. Ще ти помогнем да изградиш онлайн маркетинг стратегия за търсачки, в която PPC рекламата ще ти носи измерими резултати и повече разпознаваемост сред правилната аудитория посредством богат набор от маркетинг техники – Google Ads, retargeting, remarketing, SEO, банери и други.

Имейл маркетинг

Една от първите форми на онлайн комуникация е жива и до днес и при това е много по-ефективна от масовите онлайн канали за продажби и lead generation. Ето защо правилният избор на инструменти при имейл маркетинг кампанията крие огромен потенциал за твоя бранд и бизнес. Посъветвай се с нас в процеса на изграждане на мейл листи, избор на доставчик на мейл услуга, както и на поставяне на цели и настройки на твоята кампания. 

Имейл маркетинг
Графичен и уеб дизайн

Графичен и уеб дизайн

Хайде на бас, че готина визия = много повече ангажираност и продажби, както и на по-силен бранд! Дизайнът също е един от талантите ни, като може да ни пробваш със запитване за твоето лого, банери, дизайн на рекламни материали, каталози…ако искаш, и за билборд. Имаме си всички необходими инструменти, за да се справим и да ти “нарисуваме” нещо яко.

Изграждане на работодателски бранд

В последните години изграждането на работодателски бранд става все по-важна дейност, заради увеличената конкуренция на пазара на труда и все по-честата смяна на работни места. Задържането на ключови служители и привличането на нови таланти е в основата на успеха на всяка една компания, независимо от сектора, в който оперира. Ние ще ти помогнем за изграждането на цялостна стратегия, която да насърчава и мотивира хората в екипа ти, и която позиционира бизнеса ти като предпочитан работодател.

Изграждане на работодателски бранд
Медия и PR

Медия и PR

Не ограничавай присъствието си единствено до собствените ти дигитални канали. Възползвай се от силата на традиционните и дигитални медии и не подценявай стойността им за твоя бизнес. Ще ти помогнем да разпространиш всяка една новина и важна информация за бизнеса и бранда ти чрез богатата ни мрежа от медии в различни области, както на локално, така и на международно ниво. 

Рекламни материали

Добре де, не всичко ни е DGTal. Вероятно и ти продължаваш да залагаш на печатна реклама (брошури, флаери, каталози и др.) и тя все още работи за бизнеса ти. Потърси ни, за да ти помогнем с цялостния процес по дизайн и печат на всякакъв тип рекламни материали от доверените ни партньори.

Рекламни материали
Корпоративни събития

Корпоративни Събития

От плануването, през организацията до провеждането на събитието, ние ще бъдем до теб з. Имаме богат опит в реализацията на онлайн и офлайн събития и знаем, че дяволът е в детайлите, независимо дали те са малки или големи. Можем да ти предложим стратегия и организация на конференции, тиймбилдинги, партита, семинари и различни видове виртуални събития.

КЛИЕНТИТЕ НИ

ПОСЛЕДВАЙ НИ

Не успя да откриеш нужната информация?

Не бързай да си тръгваш

По-добре се свържи с нас и ни кажи какво те интересува. Ще ти отговорим за нула време.

Подхождаме индивидуално.