Начало / Въпроси

Често задавани въпроси

DGTalents предоставя пълен спектър от маркетинг услуги и решения: от изграждане на маркетинг стратегии и консултантски услуги, през индивидуални решения за позициониране в дигитални и офлайн канали, до пълно управление на маркетинг функцията в организациите.

В много случаи бизнесът ви ще се нуждае от различни видове маркетинг експерти и консултанти в сферите на SEO, социални мрежи, performance маркетинг, копирайтинг, графичен дизайн и др. Дали обаче бюджетът ви отговаря на тази потребност?

Работейки с DGTalents, разчитате на целия необходим ресурс за бизнеса си при минимална инвестиция и маркетинг бюджет

Започваме с безплатна консултация, а след това работим по индивидуално предложение, отговарящо на нуждите на вашия бизнес, преди да стигнем до оферта и сключване на договор за услуга.

Свържете се с екипа ни, за да ви предоставим портфолио от клиенти и проекти, които съответстват на вашето запитване и нужди.

Добре знаем, че вашият бизнес изисква уникален подход и маркетинг ресурси. Винаги ще предоставим индивидуална оферта за нашите услуги, съобразена с вашите потребности.

Всеки бизнес се нуждае от повече разпознаваемост, клиенти, лоялност, добра репутация и пазарен дял спрямо конкуренцията. В DGTal света всичко това е напълно постижимо, предвидимо и най-вече - измеримо!

Ще ви съдействаме за дефиниране на цели и стратегия при оптимален бюджет и възвръщаемост на инвестицията.

Първата и най-важна стъпка в маркетинг активностите на всеки бизнес е свързана с планирането и изграждането на стратегия и маркетинг план. Ако вашият бизнес още няма такива, екипът ни ще ви помогне за създаването им.

С тази стъпка започва и DGTal позиционирането за вашия бизнес. Не просто ще ви предложим концепция и изграждане на уеб сайт и електронен магазин, но ще създадем съдържанието за него и ще се погрижим за популяризирането му онлайн.

Ще се погрижим за присъствието на бизнеса ви в различни канали и ще развием профилите ви в социални мрежи (Facebook, LinkedIn, Instagram, Tik-Tok, Xing и др.)

Част от екипа ни са експерти с различен профил и дългогодишен опит в изграждане на маркетинг стратегии, имейл маркетинг и автоматизации, B2B и B2C маркетинг кампании, SEO, копирайтинг и позициониране в социални мрежи.

Не и когато си DGTal. Портфолиото ни от клиенти и партньори включва чуждестранни бизнеси и международни компании, като физическата им локация е без значение за съвместната ни работа.

Най-силни сме в DGTal, но за да предложим пълен спектър от маркетинг услуги на своите клиенти, разчитаме и на партньори със специализация в различни сфери (медии, реклама, печат и дизайн и др.)

Работата ни постоянно се увеличава, а с това и търсенето ни на DGTal-анти. Ако имаш интерес или сериозен опит в Performance Marketing, Social Media Marketing, Content Marketing, SEO, Event Management и др.), пиши ни с кратко свое представяне още сега!